• Mon - Fri 8.00 - 18.00
  • Prvog krajiškog korpusa 88, Banja Luka
  • +387 51 388 258
Rent a Car Banja Luka

ZAŠTO CONTROL RENT A CAR

Control rent a car je lokalni brend u razvoju. Tim iskusnih pojedinaca koji svojim dugogodišnjim iskustvom u rent a car poslovanju želi stvoriti stabilan i respektabilan rent a car brend u Banjaluci i Bosni i Hercegovini. Veliki broj zadovoljnih klijenata stoji iza nas, kako pojedinačno, tako i iza novog imena Control rent a car.

Najviše iskustva imamo u korporativnom rent a car poslovanju, kroz dugogodišnju saradnju i pružanje usluga najvećim kompanijama u regiji, mada nastojimo održati i saradnju sa fizičkim licima s kojim nerijetko razvijamo prijateljski odnos. Radujemo se novim izazovima, nastavku saradnje sa dosadašnjim klijentima i ostvarivanju novih poslovnih.

Svakako da veliku zahvalnost dugujemo kolegama iz drugih rent a car kuća u regiji koji su uvijek tu kad zatreba i koji potvđuju našu ideju da ne postoji konkurencija, već samo partnerstvo u našem poslovanju.
Tamara Marković, Džemal Piskić, Dušan Milojković, Aleksandar Vlajsavljević i Lilly učiniće sve da bezbrižno putujete, odmarate, poslujete i zabavljate se. Naša obaveza je da držimo stvari pod “Control-om”.

ČLANOVI TIMA

Tamara Marković
Head of Accounting

Taša – jedina žena u našoj maloj kancelariji, čvrsto stoji na nogama i čini balans vjetropirastim idejama našeg PR dijela tima. Uglavnom je zadužena za finansije, mada joj je i preokupacija uređenje kancelarije, kojoj nastoji dati prijatnu notu topline doma, briga o cvijeću i svim usputnim životinjama koje navrate do nas, čime smo i postali pet friendly kancelarija.

Dušan Milojković

Voli prirodu, životinje, šumu, motore, aute, kamione, avione, Discovery Chanel i National Geography. U našem timu uglavnom zadužen za održavanje voznog parka ili detektovanje eventulanih kvarova koje nastoji otkloniti u najkraćem vremenskom roku. Trenutno istražuje danske šume, a šta je sljedeće… vidjećemo.

Džemal Piskić
Operations Manager

U tandemu sa Tašom, čini strogi dio tima koji spriječava rasipanje resursa. Uvijek spreman za akciju, rad ili uživanje uz mesne delicije. Odnedavno je i nebrušeni talenat PES-a, pa je moguće da ga zateknete kako trenira, naravno u vrijeme pauze 😉

Aleksandar Vlajsavljevic
Operations Manager

Često imamo i koristi od njegove priče, pa ne inzistiramo na kontrolisanju iste, iako ga je ponekad teško slušati.
“Danju Nagib, a uveče Ragib” – ako se ne zabavi muzikom, sviranjem basa ili igranjem novog PES-a, vrijeme provodi u kovanju planova za budućnost… Usput uplati LOTO, ako plan ne uspije.

en_USEnglish
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!