Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Kada tražite cijenu najma morate znati što je uključeno u navedenu cijenu. Potrebe stranaka su različite i trebate biti sigurni da plaćate ono što želite. Ono što je uključeno u Control-ovu cijenu biće prikazano na rezervaciji ili ugovoru o najmu, a to je:
• Osnovno osiguranje do iznosa franšize (CDW)
• Zaštita od krađe vozila (TP)
• Zimske gume i opreme u zimskom periodu

Nakon što ste obavili rezervaciju, dobićete potvrdu Vaše rezervacije. Ako želite ili trebate promijeniti rezervaciju, samo odaberite promjenu ili otkaz rezervacije. Alternativno, s brojem svoje rezervacije kontaktirajte nas na broj telefona +387 (0)51 388 258 ili na e-mail adresu rezervacije@controlrentacar.com

Ako još uvijek niste preuzeli vozilo, rezervaciju možete produžiti putem interneta. U slučaju da ste preuzeli vozilo, kontaktirajte poslovnicu u kojoj ste vozilo preuzeli ili rezervacijski centar na broj telefona +387 (0)51 388 258 ili na e-mail adresu rezervacije@controlrentacar.com

Da, postoje posebne ponude za dugoročne i kratkoročne najmove pravnim licima – kontaktirajte nas na broj telefona +387 (0)51 388 258 ili na e-mail adresu info@controlrentacar.com i zatražite detaljnu informaciju.

Nazovite nas u što kraćem vremenskom periodu na broj telefona +387 (0)51 388 258 kako bismo Vam pomogli.

Ako Vaš let kasni, a pružili ste nam informacije o istom, agenti poslovnice u kojoj ste trebali preuzeti vozilo biće u mogućnosti to pratiti. U svakom Vam slučaju savjetujemo da kontaktirate poslovnicu kako biste nas informirali o svojoj situaciji. Ako je let otkazan, kontaktirajte nas u što kraćem vremenskom periodu kako bismo vozilo mogli otkazati.

Moguće je preuzeti vozilo van radnog vremena poslovnice uz nadoplatu koja iznosi 20.00 KM. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona +387 (0)51 388 258 ili na e-mail adresu rezervacije@controlrentacar.com

Kada navedete broj leta u rezervaciji to nam omogućava uvid u vrijeme Vašeg dolaska i bićemo u mogućnosti provjeriti kašnjenja letova. Bez ove informacije mogli bismo pretpostaviti da se nećete pojaviti i iznajmiti vozilo drugoj osobi.

Nisu. Kilometraža varira ovisno o trenutnoj aktivnoj promotivnoj ponudi. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona +387 (0)51 388 258 ili na e-mail adresu rezervacije@controlrentacar.com .

Moguće je vozilo dostaviti u hotel ili na kućnu adresu. Ova usluga se u određenim slučajevima podliježe plaćanju određenog troška, ovisno koliko je hotel ili kućna adresa udaljen/a od najbliže poslovnice.

Kao garancija ne može se ostaviti gotovinski depozit radi eventualnih dodatnih naplata. Dogodi se da različite parking kazne, prometni prekršaji i sl. pristignu na našu adresu 15-30 dana nakon što je vozilo vraćeno. U slučaju gotovinskog depozita, nemamo od kud naplatiti takve dodatne troškove.

Jednosmjerni najam unutar granica BiH je moguć uz dogovor sa agentima Control rent a car.Mreža poslovnica Control rent a car daje Vam mogućnost jednosmjernih najmova između svih većih aerodroma u regiji i evropi.Za međunarodni jednosmjerni najam primjenjuje se naknada za jedan smjer, koja ovisi o mjestu vraćanja.

Vaša kartica neće biti unaprijed zadužena, izvršit će se provjera validnosti iste (predautorizacija).

Sva vozila osigurana su protiv odgovornosti za štetu nanesenu trećem licu.
CDW i TP - uplatom dnevnog dodatka za CDW i TP ograničava se odgovornost najmoprimca za štetu i krađu vozila na iznos franšize koja iznosi 400 eura za grupe vozila A-C; 550 eura D-H; 800 eura I-M (protuvrijednost u kunama).
Super CDW - uplatom dnevnog dodatka za SCDW najmoprimac otkupljuje i odgovornost prema franšizi koji iznosi 60 kuna dnevno za grupe vozila A-C; 80 kuna D-H; 100 kuna I-M.
PAI - plaćanjem dnevnog dodatka od 20 kuna za osobno osiguranje (PAI), vozač i putnici u vozilu osigurani su za slučaj smrti ili trajnog invaliditeta, kao posljedica nezgode u unajmljenom vozilu, na iznose propisane pravilima osiguravajućeg društva.

Scroll to Top