Dodatna oprema

satelitska navigacija za auto

GPS – navigacija

GPS uređaji pružiće vam sigurnu navigaciju, kako po autocestama, tako i po lokalnim putevima u regiji I u Evropi. Kompletna navigacija na gotovo svakom svjetskom jeziku, kao i brzo postavljanje, garancija su da ćete uvijek uz sebe imati partnera koji zna put do odredišta. Potrebno je samo prilikom rezervacije naglasiti da Vam je potrebna navigacija iI biće Vam postavljena u vozilo koje ete iznajmiti. Želimo da se prilikom svog boravka u našoj zemlji I okruženju osjećate kao kod kuće. Ovi uređaji donose i neke funkcije koje su se do sada pojavljivale u naprednijim modelima, kao što su uvećani prikaz izlaza s autoceste, pomoć pri odabiru ispravnog voznog traka za nastavak rute, kao i prikaz vaše brzine u odnosu na važeće ograničenje brzine. Uz Control-ove navigacije otkrijte ugodnu vožnju bez stresa – pronađite svaku adresu, restoran ili hotel bez papirnatih karata ili zbunjujućih uputa prolaznika!

dječija sjedalica za auto

Dječije sjedalice

Prilikom iznajmljivanja vozila možete iznajmiti i dječije sjedalice svih vrsta. Potrebno je samo prilikom rezervacije napomenuti da Vam je potrebna sjedalica i navesti dob djeteta za koje je sjedalica potrebna.

2u1 auto sjedalica

Ova auto sjedalica namijenjena je djeci od rođenja do 18 kg. Kada je dijete težine od 0 do 10 kg sjedalica treba biti okrenuta prema sjedalu, a kada dijete ima težinu od 10 do 18 kg sjedalo treba okrenuti prema cesti. Basic Comfort ima sigurnosni sustav vezanja i pojačanu bočnu zaštitu, a može se jednostavno podesiti po veličini i želji djeteta.

Težina: 0-18 kg
Uzrast: 0-36 mjeseci
Prema sjedalu do 10 kg
U smjeru vožnje 9-18 kg
Instalacija pomoću pojasa od auta
Podesiva u nekoliko položaja
Sustav bočne zaštite
Pojačana zaštita za glavu
Podstavljeni pojasevi
Široka čvrsta baza

mala dječija sjedalica za auto

Topo luxe booster

Sjedalo za djecu od 4 do 12 godina. Veže se na pojas od auta.

Težina: 15-36 kg
Uzrast: 4-12 godina
Udobno sjedalo
Naslon za ruke
Vezanje na pojas od auta

Scroll to Top